OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Ny udgave af Pontifex-nyhedsbrevet er udkommet


17.11.2014 // I dag blev den treogtyvende udgave af nyhedsbrevet, som regelmæssig informerer om aktuelle nyheder på det dansk-tyske arbejdsmarked, udgivet.


Den aktuelle udgave af nyhedsbrevet orienterer om resultaterne fra den mobilitetskonference, som Projekt Pontifex afholdt i København for nylig. Desuden bliver et nyt emneblad præsenteret, der beskriver, på hvilke punkter tyske og danske procedurer for indgåelse af ægteskab adskiller sig fra hinanden. Papiret skal tjene giftefogeder men også giftevillige borgere fra begge lande som vejledning. Endvidere er der information om, hvordan det nu er muligt for grænsependlere fra Danmark at komme i telefonisk kontakt med den kompetente udbetalende myndighed for børnefamilieydelser, Familienkasse Nürnberg. Afslutningsvis afrundes igen med to aktuelle domme fra Den Europæiske Unions Domstol.

Nyhedsbrevet kan hentes her og kan også abonneres per E-Mail på adressen: pontifex@region.dk. 

Pontifex-Brobygger gennemføres organisatorisk af Stadt Flensburg som leadpartner samt Beskæftigelsesregion Syddanmark. Projektet bliver støttet af INTERREG 4A Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N. med EU-midler fra den Europæiske Fond for Regional Udvikling.

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00