OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Kolofon

Region Sønderjylland - Schleswig
Regionskontor & Infocenter
Lyren 1
6330 Padborg
Danmark

T +45 74 67 05 01
F +45 74 67 05 21

E-Mail: region@region.dk

Ansvar for indhold: Peter Hansen, Leder Regionskontor & Infocenter

Indholdet på hjemmesiden er udelukkende til generel information. Oplysningerne træder ikke i stedet for bindende information fra de kompetente myndigheder. 

Fotos: Tim Riediger und Region Sønderjylland-Schleswig

Retningslinjer for brugen af websitet

1. Ansvarsbegrænsning

Indholdet på websitet bliver udarbejdet med den størst mulige omhu. Udbyderen påtager sig dog ikke noget ansvar for indholdets rigtighed, fuldstændighed og aktualitet. Brugen af indholdet på websitet sker på brugerens egen risiko. Indlæg forsynet med ophavsmandens navn gengiver den pågældende forfatters holdning og ikke altid udbyderens. Der indgås ingen form for kontraktforhold mellem brugeren og udbyderen, hvis der udelukkende er tale om brug af udbyderens website. 

2. Eksterne links

Websitet indeholder links til tredjeparts websites ("eksterne links"). Sådanne websites er underlagt den respektive operatørs ansvar. Første gang, der er oprettet link til de eksterne websites, har udbyderen kontrolleret det fremmede indhold med henblik på, om der måtte foreligge eventulle retskrænkelser. På daværende tidspunkt vurderedes dette ikke at være tilfældet. Udbyderen har ingen form for indflydelse på den aktuelle og fremtidige udformning eller på linkede siders indhold. Placeringen af eksterne links betyder ikke, at udbyderen tilslutter sig det indhold, der ligger bag henvisningen eller linket. Det kan ikke med rimelighed forlanges, at udbyderen foretager permanent kontrol af de eksterne links, hvis der ikke er konkrete tegn på retskrænkelser. Hvis udbyderen får kendskab til retskrænkelser, bliver sådanne eksterne links dog slettet uden ugrundet ophold. 

3. Ophavsrettigheder og beslægtede rettigheder

Indhold offentliggjort på dette website er underlagt tysk lovgivning om ophavsrettigheder og beslægtede rettigheder. Enhver anvendelse, som ikke er tilladt i medfør af tysk lovgivning, kræver forudgående skriftligt samtykke fra udbyderen eller den pågældende rettighedsindehaver. Dette gælder navnlig for kopiering, bearbejdning, oversættelse, lagring, behandling eller gengivelse af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer. Tredjeparts indhold og rettigheder er angivet som sådanne. Ulovlig kopiering eller gengivelse af enkeltstående indhold eller komplette sider er ikke tilladt og strafbart. Det er kun tilladt at lave kopier og downloads i personligt, privat og ikke-kommercielt øjemed.

Websitet må kun vises i fremmede frames med skriftlig tilladelse

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00