OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Fjordens tilstand bekymrende


12.09.2022


På bestyrelsesmødet fredag den 9.9.22 i Region Sønderjylland-Schleswig blev der ud over dagsorden sat fokus på miljøtilstanden i Flensborg Fjord. Thorsten Roos, afdelingsleder ved Kreis Schleswig-Flensburg, præsenterede den nuværende situation i et foredrag. Alle politikere i bestyrelsen var enige om, at der skal tages initiativer her, og at det nationale niveau skal inddrages. Ud over budgetplanlægningen for de kommende år, blev de kommende fokusområder også behandlet. Det blev blandt andet drøftet, om og hvordan partnernes indsats for klimasikring samt håndtering af klimapåvirkninger kan præsenteres på en konference for at udnytte synergier.

Til sidst blev programmet for fejringen af ​​25-års jubilæet præsenteret. Den 16. september 1997 blev Region Sønderjylland-Schleswig stiftet i Aabenraa.

Næstformand Jens Wistoft var glad for den store enighed i beslutningerne: ”Selv efter 25 år er det grænseoverskridende samarbejde i Region Sønderjylland-Schleswig forum for politisk udveksling. Kun sammen er vi stærke i grænselandet.”

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00