OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Vejledning i Infocenter – personlig, per telefon eller per mail


14.02.2017


Regionskontor & Infocenter hjælper grænsependlere og andre arbejdstagere ved spørgsmål omkring at arbejde i Tyskland og Danmark. Skat, sygesikring, pension eller andre forsikringer er emnerne, der er efterspurgte. Du kan enten få vejledning via telefon eller også sende en mail til: infocenter@region.dk.

Hvis det drejer sig om problemer med at forstå eller læse breve, afregninger eller afgørelser er det godt at sende til Infocenter med eget telefonnummer på eller at ringe for at aftale en tid til en vejledning. Mange spørgsmål kan godt afklares per telefon, mens mere indviklede emner, såsom start som grænsependler kræver en personlig aftale. Om der er brug for en personlig aftale kan afklares per telefon. Du kan få aftaler under tlf. 0045 74 67 05 01. Det er ikke muligt at komme til Infocentret uden aftale.

Vi tilbyder også vejledning i Flensburg, Schleswig, Tønder, Aabenraa og Leck – altid om torsdagen-(Tønder om tirsdagen). Klik på http://www.pendlerinfo.org/pendlerinfo/dk/beratung/ for at se en liste over hvor næste rådgivning finder sted.

 

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00