OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Nye rejseregler


20.04.2021


 

Den danske regering har ændret rejsereglerne i forbindelse med den annoncerede genåbningsplan. Disse omfatter både udrejsen fra og indrejsen til Danmark. Afhængigt af forskellige faktorer blive de respektive rejselande/-regioner vurderet og restriktioner bliver automatisk pålagt eller lempede. I flere faser bliver de eksisterende restriktioner afviklet afhængigt af smitteudviklingen.

Nærmere informationer finder du på: https://um.dk/da/nyheder-fra-udenrigsministeriet/newsdisplaypage/?newsID=7223AF2B-80F3-49E7-A733-BD187E31C11F

 

Generelle informationer og de aktuelt gældende regler offentliggøres af den danske regering på www.coronasmitte.dk. På Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/tyskland/ kan du finde den aktuelt gældende rejsevejledning for Tyskland.

 

For beboerne i Region Sønderjylland-Schleswig sker der aktuelt ingen ændringer i forhold til de gældende restriktioner, test- og isolationsforpligtigelser, idet smittetallene og andre faktorer ikke muliggør lempelser i henhold til den nye model. Dog vil listen over anerkendelsesværdige formål for indrejsen og i forhold til undtagelser af test- og isolationspligten udvides. Der er ikke offentliggjort nærmere endnu.

Der må derfor foretages en individuel betragtning af den konkrete situation.

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00