OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Nye restriktioner ved indrejsen til Danmark


06.02.2021


Fra den 07.02.2021 gælder nye forpligtelser i forhold til test og isolation ved indrejsen til Danmark. Samtidig justeres listen med anerkendelsesværdige indrejseformål.

Nærmere oplysninger kan findes ved at klikke på linket under denne tekst. Du kommer ind på hjemmesiden retsinformation.dk, med den nye bekendtgørelse om krav om test og isolation efter indrejse i Danmark i forbindelse med håndtering af covid-19.

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/182

Ved at klikke på linket under denne tekst kommer du ind på de danske myndigheders hjemmeside, med flere oplysninger og en oversigt over de nye regler.

https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/emner/rejser-til-eller-via-danmark/lovkrav-ved-indrejse

En samlet oversigt over de nye regler, kan findes ved at klikke på linket under denne tekst. Du kommer direkte ind på de danske myndigheders hjemmeside, med informationer om Covid-19 og rejserestriktionerne i forhold til dette.

https://coronasmitte.dk/Media/7/B/Pjece_Krav%20om%20test%20og%20isolation%20ved%20indrejse%20i%20Danmark_NKC1.pdf

For grænsependlere der daligt kører på arbejde i nabolandet og dermed pendler mellem Schleswig-Holstein og Danmark, synes der ikke at være relevante ændringer. For andre persongrupper skaber reglerne dog forpligtelser, der kan være vidtrækkende. Her vil en undersøgelse af den individuelle situation være nødvendig.

Som vandt vil der gå nogle dage, før alle detailspørgsmål er afklaret og alle berørte kender de nye regler hhv. kan anvende dem. Regionskontor & Infocenter vil i de kommende dage opdatere informationerne om rejserestriktionerne, testkrav og isolationsforpligtelse i henhold til de nye regler, på hjemmesiderne www.pendlerinfo.org og www.region.de/.dk.

Vi håber på jeres forståelse.

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00