OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Hvorfor kan ikke alle pendlerspørgsmål blive besvaret på de sociale medier?


07.02.2017


På sociale medier som Facebook, chatrum eller onlinefora bliver der ofte stillet spørgsmål omkring det at bo og arbejde i nabolandet. Hyppigt dukker der begreber op som skat, social sikring, ansættelseskontrakter eller anbefalinger, som kræver besvarelse, berigtigelse eller kommentering. Regionskontor & Infocenter er repræsenteret på mange medier og platforme og videregiver gerne pålidelige informationer via disse kanaler. Men for at kunne besvare spørgsmålene og yde en kompetent vejledning, er det nødvendigt at få baggrundsviden om ting som personlige forhold og konkrete fakta, som ikke bør udveksles på ovennævnte medier. Der er f.eks. databeskyttelseshensyn at tage, og også i lukkede grupper og fora er der grænser for, hvad man bør videregive af fortrolige oplysninger. Konkurrencereglerne giver heller ikke mulighed for at give alle former for anbefalinger. 

Derfor beder vi alle, som måtte have personlige, direkte og personrelaterede spørgsmål om at henvende sig til os pr. e-mail, via hjemmesiden www.pendlerinfo.org eller pr. telefon. Vi modtager også gerne breve eller faxer.

Holdet af medarbejdere på Regionskontor & Infocenter under Region Sønderjylland-Schleswig håber, at der vil være forståelse for dette. Vi er klar til at hjælpe alle, og det er gratis!

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00