OK

Websitet anvender udelukkende nødvendige funktionelle cookies.
Læs mere om websitets cookies her under databeskyttelse

Smag på kulturen


12.09.2016


Åbent Hus arrangement hos Regionskontor & Infocenter/ Æblekage dansk eller tysk?  

Hvor er vi forskellige, og hvor er vi ens? Smager æblekagen bedre i Danmark eller Tyskland? På Regionskontor & Infocenter har medarbejderne beskæftiget sig med forskelle og ligheder i næsten 20 år. Hvordan holder man et dansk-tysk møde eller hvordan motiverer man kulturaktører til at være aktiv hen over grænsen? Regionskontor & Infocenter gør rigelig brug af deres erfaringer og deler deres viden med fagfolk, men også med borgerne i hele regionen, på tværs af grænser. 

Derfor vil Regionskontor & Infocenter meget gerne invitere alle borgere til et åbent hus arrangement for sammen at markere den internationale European Cooperation Day. En dag, som bliver fejret i hele Europa, for at sætte fokus på det grænseoverskridende samarbejde. 

I Lyrens sal i Padborg står medarbejderne til rådighed den 21. september fra kl. 15 til 17. De besøgende kan stille spørgsmål, se film eller få mere at vide om grænseoverskridende aktiviteter. 

Desuden er medarbejderne interesseret i den besøgendes mening: hvilken kage er bedst? Smag på både den danske og tyske version. 

Medarbejdere fra det aktuelle Interreg-projekt KursKultur, Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig og  Regionskontor & Infocenter står til rådighed hele eftermiddagen. På programmet er et foredrag om betydningen og udviklingen af det grænseoverskridende kultursamarbejde, rådgivning om støttemuligheder til dansk-tyske projekter, tips til marketing og pressearbejde og desuden informationer til grænsependlere.

Region Sønderjylland - Schleswig | Lyren 1 | 6330 Padborg | Danmark | Tel. +45 74 67 05 01 | region@region.dk
Telefontider/Tidsbestilling: Mandag-torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00